Descoperire macabră: cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un congelator după moartea soției sale

Pare a fi un film de groază, dar totuși s-a întâmplat cu adevărat. Corpul unui bărbat a fost găsit în congelatorul casei sale din Utah, Statele Unite ale Americii. Potrivit Independent, este posibil ca trupul să fi fost la congelator  de 11 ani. Poliția a descoperit rămășițele bărbatului după ce a găsit un alt cadavru, cel al soției sale, Jeanne Souron-Mathers, în vârstă de 75 de ani. Cauzele morții  sunt necunoscute.

Oroare în Ucraina: tată și fiu au decapitat un fost polițist și l-au mâncat

Femeia ar fi murit în pat din cauze naturale, în timp ce autopsia va stabili cauzele decesului soțului ei. Trupul din congelator, de fapt, a fost identificat drept Paul Edwards Mathers  în vârstă de 69 de ani. Ofițerul de poliție Jeremy Hansen a declarat că trupul bărbatului era intact într-un congelator orizontal din interiorul casei.

Anchetatorii nu știu încă cum a murit și dacă este implicată soția lui, dar se  suspectează că femeia ar fi decis să-l  păstreze lângă ea. Pe baza mărturiilor locuitorilor complexului rezidențial și a ultimei investigații pe corpul  bărbatului, cadavrul ar fi putut fi acolo timp de 11 ani. “Nu există traume vizibile, dar ambele ambele cadavre au fost trimise legistului pentru investigații adecvate”, a spus polițistul. Familia Souron-Mathers locuiau în apartament din 2007.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com