ucisa in Mexic

Oroare în Mexic: o adolescentă de 16 ani a fost ucisă iar corpul ei ars în mijlocul străzii

Crimă îngrozitoare în Mexic . Numele ei este Dana Maria Reyes în vârstă de 16 ani care a fost ucisă și corpul ei ars pe stradă din cartierul Mexicali. Episodul neplăcut datează din 22 august 2020. Era după-amiază și, în jurul orei 15:00, când trei persoane, doi băieți și o fată, au dat foc unui obiect care la început nu a fost identificat. Inițial  s-a crezut că este vorba de o pătură veche. De îndată ce focul a început să se întețească locuitorii cartierului au alertat imediat autoritățile poliției și pompierii. Agenții au făcut o descoperire de macabră. Sub acea pătură se  afla trupul fără viață al tinerei Dana. Potrivit legistului care l-a examinat, acesta a „avut” arsuri de  45%  din suprafața corpului.

Furtuna „Laura” a devenit uragan și se îndreaptă spre coasta SUA unde ar putea lovi cu violență

César Raúl Gonzáles Vaca, directorul institutului criminalistic Semefo, a făcut câteva declarații cu privire la posibila cauză a decesului Danei. „Cauza decesului a fost identificată prin răni înjunghiate și traumatisme la nivelul capului.” Mare  controversă pe toate rețelele de socializare. Pe Twitter , de exemplu, s-a născut un adevărat hashtag pentru a revendica moartea tinerei fete. #JusticiaParaDanna.

Un utilizator a scris: „Ceea ce este trist este că, în ciuda găsirii criminalilor ei, procurorul din Mexicali, Baja California, a justificat moartea Danei„ pentru că avea un tatuaj ”. Este incredibil că la jumătatea anului 2020 urmează stereotipul tatuaj = criminal ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com