Timp de cinci ani o mamă a racoltat fiului ei câte o jumătate de litru de sânge pe săptămână

Timp de cinci ani o mamă e profesiune asistentă i-a tras fiului ei câte o jumătate de litru de sânge pe săptămână

În Danemarca, o asistentă medicală de 36 de ani și mamă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru că a racoltat  periodic de sânge fiului ei timp de cinci ani, fără a fi nevoie, scriu cei de la The Local. Potrivit Tribunalului din orașul Herning, asistenta a racoltat o jumătate de litru de sânge în fiecare săptămână încă din primii doi ani de viață a copilului.

Minorul care are acum 7 ani locuiește împreună cu tatăl său. În urma unor teste, medicii nu puteau înțelege de ce copilul avea așa de puțin sânge în organism și a fost supus la 110 transfuzii. În cele din urmă, specialiștii au început să suspecteze că ceva se întâmpla în familie și au alertat poliția, care în urma unei investigații au arestat femeia în 2017.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

 

„Nu este un lucru pe care am făcut-o în mod conștient, nu știu când am început să o fac, s-a întâmplat treptat”, a spus femeia citată de ziar. „Am aruncat sângele în toaletă și seringile din gunoi”, a mai adăugat.

Ulterior, un raport psihiatric ordonat de Tribunal  a stabilit că femeia suferă de o tulburare psihică cunoscută sub numele de sindromul Münchhausen. Acestă tulburare apare atunci când adulții îmbolnăvesc copiii  pentru a atrage atenția asupra lor.

Mass-media subliniază că imaginea pe care femeia a prezentat-o ​​în rețelele sociale despre ea era aceea a unei mame singure care se lupta pentru copilul ei bolnav.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com