Un avion plin cu studenți a academiei aeronautice s-a prăbușit

Tragedie în Ucraina! Un avion plin cu studenți a academiei aeronautice s-a prăbușit: cel puțin 25 de victime

Tragedie în Ucraina, unde ieri seară, vineri, 25 septembrie 2020, un avion militar s-a prăbușit  în regiunea Harkov. Cel puțin 25 de persoane au murit și altul lipsește. Au fost găsiți 2 supraviețuitori care au transportați la spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:45, în apropierea orașului Chuguev. Conform celor reconstruite, aeronava se afla în faza de aterizare când, din motive care urmează a fi stabilite, a pierdut rapid altitudinea și s-a prăbușit nu departe de un aeroport militar. La bord erau în total 28 de persoane, inclusiv 7 membri ai echipajului, 21 de studenți ai Academiei Forțelor Aeriene din Harkov .

Citește și :Anunțul ministrului adjunct al sănătății Zapatero: „Un nou blocaj la Madrid”

Intervenția imediată a pompierilor și a lucrătorilor din domeniul sănătății la bordul ambulanțelor, au constatat moartea a 25 de persoane și rănile grave ale altor 2. Unul este încă dat dispărut. Forțele de poliție prezente la fața locului au izolat scena și au efectuat primele investigații pentru a înțelege cauzele accidentului de avion. Printre primele ipoteze există o eroare de manevră din partea pilotului. Cu toate acestea, nu se exclude o avarie bruscă a aeronavei .

„ Este o tragedie ” . Acesta este comentariul președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, care   va merge personal la locul unde a avut loc incidentul dramatic.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com