Viitoarea mireasă cere invintaților cadou de nuntă 1000 de euro, aceștia refuză și ea anulează căsătoaria

Viitoarea mireasă cere invintaților cadou de nuntă 1000 de euro, aceștia refuză și ea anulează căsătoaria

Căsătoriile sunt un moment fundamental al existenței noastre. De multe ori femeile nu așteaptă nimic doar să trăiască un moment magic precum cel al unei nunți. Și totuși, uneori, pot apărea situații incredibile precum cea despre care vom povesti.

Mireasa canadiană, pe nume Susan, trebuia să se căsătorească cu dragostea vieții sale. Ceremonia ar fi costat cel puțin 40 de mii de euro. Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de nuntă, totul a fost anulat, deoarece viitori soți nu puteau suporta toate cheltuielile. Acum și cuplul s-au despărițit raportează  Daily Mail

Pe canalele sale de socializare, femeia, indignată de incident, a scris o postare lungă, dând taotă vina pentru ceea ce s-a întâmplat pe oaspeți:

Citește și O tânără s-a sinucis după ce a găsit fotografii pedopornografice în telefonul iubitului ei

Dragi prieteni, cu mare regret sunt obligată să renunț la căsătoria mea și îmi cer scuze pentru scurtă notificare. Din păcate, logodnicul meu și cu mine ne-am despărțit din cauza unor probleme din cadrul relației și, prin urmare, am decis să evităm, de acum încolo, să ne facem planuri pentru viitor. Nu am cerut  obișnuite neobișnuite, ci doar bani. Mi-am dorit o ceremonie incredibilă, fabuloasă și evident că organizarea a costă destul de mult, de aceea am rugat toți oaspeții să-mi facă cadou un plic cu câte o mie de euro . Pentru a atinge acest obiectiv, am făcut mii de sacrificii și am sperat că totul se va rezolva. A noastră a fost o cerere simplă, iar în urmă cu câteva luni, mulți dintre voi ne-ați garantat  suma, dacă nu mai mult, și dacă nu vă puteați permite nu puteați să veniți la nuntă.”

În final sunt doar 8 invitați au confermat că pot plăti o mie de euro, iar căsătoria a fost anulată. Când soțul femeii i-a sugerat să meargă la Las Vegas pentru a economisi bani, acesta a înebnit de furie și l-a lăsat.

Fata a încheiat postul spunând că va călători în America de Sud în căutarea de sine și a șters toate profilurile sale de pe rețelele de socializare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com