Abuz de minori, echipa Swat intervine cu un atac ca în filme: poliția a publicat videoclipul

Un videoclip arată momentul în care o echipă SWAT a atacat o presupusă fabrică subterană, unde s-au găsit imagini de abuzuri asupra copiilor. Presupusa denunțare a abuzurilor de minori  a fost descoperită în orașul Krasnoyarsk, în centrul Rusiei , videoclipul  atacului a  fost ulterior publicate pe rețelele de socializare de către poliție.

În videoclip, o echipă rusă SWAT, îmbrăcată în camuflaj  intră în ceea ce pare a fi un apartament. Un bărbat adult este scos din pat în timp ce unul dintre ofițeri începe să strige la el. Lângă bărbat, se mai află alte două persoane, precum și sticle de apă și ceea ce pare a fi o jucăturie de pluș al unui copilul , pe un suport TV de lângă pat.

Alți oameni se întind pe parchet  cu fața în jos, în timp ce militarii caută în apartament. Poliția a arestat un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi filmat o serie de videoclipuri cu abuzuri în care au fost implicați minori, înregistrați în perioada septembrie-octombrie 2019 în reședința sa privată și un alt apartament închiriat.

Citește și Casa groazei: o fetiță de 2 ani a fost salvată în ultimul moment / FOTO

De asemenea, militarii au arestat un alt bărbat de 47 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, fiind acuzat că a molestat o minoră de 15 ani într-unul dintre apartamentele legate de suspectul de 38 de ani. Știrea a fost lansată de Daily Star, care a lansat și videoclipul. Potrivit raportului, bărbații au filmat videoclipuri cu cel puțin 10 fete cu vârsta sub 15 ani. Poliția a confiscat o serie de carduri de memorie, 28 de telefoane mobile, un computer și un laptop.

Nu este clar dacă suspecții au fost acuzați, deși presa locală a raportat că au fost arestați sub acuzația pedopornografie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com