În China, un câine își așteaptă de 3 luni prietenul care a murit de coronavirus

Un câine din Wuhan  își așteaptă stăpânul care a murit de coronavirus . Animalul a petrecut trei luni în unitatea sanitară așteptând să-și vadă din nou prietenul.  În Wuhan , unul dintre orașele cele mai afectate de coronavirus , un câine a rămas timp de trei luni în secția spitalului Taikang așteptându-și stăpânul . Micuțul prieten nu avea cum să știe că bărbatul a amurit la cinci zile după ce a fost internat la spital din cauza coronavirusului

Câțelul  în vârstă de 7 ani a cucerit tuturor angajaților spitalului. Wu Cuifen , o femeie care conduce un mic magazin în clădire, a încercat să-l scoată afară pe cățel dar nu a reușit. În așteptarea găsirii unei soluții, femeia a decis să aibă grijă de ea temporar și l-a numit Xiaobao . “În fiecare dimineață când deschideam magazinul, Xiaobao e acolo “, a spus femeia.

Și-a îngropat de vie mama paralizată în vârstă de 79 de ani: salvată de noră

În ciuda faptului că micul prieten credincios nu făcea nimic rău,  unii pacienți și-au arătat nemulțumirea de a-l vedea rătăcind în spital și s-au plâns șefilor instituției. Din acest motiv, asistentele au contactat o asociație din Wuhan care apără drepturile animalelor care are grijă de Xiaobao în așteptarea găsirii unei familii dornice să-i ofere dragoste.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com