Studiul șoc: „Cei care au murit din cauza Coronavirusului au pierdut în jur de 13 ani de viață”

Potrivit unor oameni de știință britanici, cei care au murit din cauza Coronavirusului – dacă nu s-ar fi îmbolnăvit – ar fi putut trăi aproximativ 10-13 ani .  Rezultatul obținut este substanțial similar: în absența altor boli, bolile cronice ar fi permis victimelor să trăiască încă aproximativ un deceniu. Acest lucru a fost declarat de un grup de cercetare care operează la Universitatea din Glasgow și care a publicat un raport privind Wellcome Open Research, relatează Daily Star .

Coronavirus este un virus foarte periculos și acest lucru nu îl demonstrează doar numerele deceselor înregistrate în lume până acum. Potrivit unor cercetători britanici de la Universitatea din Glasgow, virusul are un impact semnificativ asupra speranței de viață a populației infectate. Prin urmare, echipa a estimat anii de viață pierduți din cauza coronavirusului : se vorbește despre 13 ani de viață pentru bărbați și 11 pentru femei .

„ Această nouă analiză a constatat că persoanele care au murit din cauza Covid-19, făr aces virus ar mai fi trăit alți 13 ani, indiferent de bolile cronice sau mai puțin cronice de care sufereau.   ” a spus dr. David McAllister , care conduce această echipă de cercetare.

Marea Britanie lasă persoanele cu dizabilități fără mâncare și medicamente

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com