Un băiat de 4 ani s-a infectat cu herpes după un sărut: «De fiecare dată se simte foarte rău, îl va avea o viață întreagă»

Un sărut când era foarte mic a marcat viața micului Farron Laycock, un băiat de 4 ani din Hull, în Regatul Unit. Copilul a fost infectat virusul herpes simplex (HSV) atunci când cineva  l-a sărutat pe când era copil. Nu se va însănătoși niciodată.

Părinții copilului Laura Redfer și soțul ei au distribuit imagini cu fiul lor pe Facebook, în special cu urechea complet plină de cruste și puroi. Băiatul a fost dus la spital și supus unui tratament  de antibiotice. Din păcate, virusul herpetic se află în circulația sângelui și de fiecare dată când este obosit sau sistemul imunitar scăzut  se  manifestă cu pustule dureroase

Citește și Efectele devastatoare ale coronavirusului: imaginile unei persoane infecte de virus în timp ce are convulsii / VIDEO

De fiecare dată când infecția apare copilul, explică mama, urlă de durere, iar bulele îi provoacă o senzație puternică de arsură. Familia, potrivit Mirror, a vrut să facă cunoscută această poveste pentru a avertiza toți părinții despre acest virus: „Dacă cineva se apropie de un nou-născut, vă rugăm să vă spălați pe mâini și dacă aveți răni deschise, nu sărutați copilul. Acest virus poate apărea chiar dacă herpresul nu este vizibil și poate provoca leziuni cerebrale și moarte bebelușilor».

Părinții nu știu cine și-a infectat copilul. Prima dată când s-a simțit rău, copilul avea avea doar 6 luni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com