Un pedofil va fi castrat chimic după ce a violat o fetiță de 12 ani într-o baie a școlii unde învăța

Pedofilul, care a fost numit doar Valiev în ședințele de judecată, s-a plimbat pe coridoarele școlii nestingherit timp de o oră înainte de a-și ataca victima. S-a întâmplat într-o școală din Kazakhstan Criminalul a fost condamnat la  25 de ani de închisoare și la castrare chimică.

Bolnavul  în vârstă de 38 de ani, „a rătăcit prin curtea școlii pentru a-și căuta o victimă după care a intrat în instituție neobservat de agenții de pază ”, au precizat rapoartele poliției, potrivit Mirror. El a atacat o fetiță de 12 ani și a târât-o în baie unde a violat-o. Pedofilul a fost prins de poliție după două ore de la atac. Victima a confirmat că el a fost bărbatul care a agresat-o.

Citește și A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Tribunalul  a decis că Valiev va fi tratat  pentru alcoolism, dependență de droguri și va suferi o castrare chimică în închisoare .  Între timp anchetatorii ivestighează punând accent pe modul în care agenții de pază a instituției au supravegheat școala. Directorul instituție, după acest eveniment tragic, a demisionat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com