Elevii și-au construit clasa în aer liber prin reciclarea a 3.000 de sticle de plastic / VIDEO

Copiii de la o școală engleză au folosit materiale neobișnuite pentru a-și construi propria clasă în aer liber: au reciclat 3000 de sticle din plastic.

Elevii școlii elementare RC din St Mary din Accrington, Lancashire, care au transformat două tone de plastic reciclat în „cărămizi ecologice” pentru a construi o sală de clasă în aer liber. Aceasta include o zonă de lectură, mese și scaune și o colibă ​​realizată în întregime din sticle, celofan și carcase de plastic. Copiii au folosit linguri de lemn pentru a zdrobi sticlele pe care le-au colectat cu ajutorul părinților, prietenilor și a întregii comunități pentru a realiza cărămizile din sala de clasă, care cântăresc 700 g fiecare.

Citește și Imagini publicate cu nou-născutul abandonat pe o stradă în Londra / FOTO

Potrivit directorului Michael Mashiter:

Am reușit să construim 3.000 de cărămizi, ceea ce echivalează cu aproximativ două tone de plastic pe care le-am salvat din depozitul de deșeuri. Dintre acestea, 600 au fost folosite pentru a construi coliba, care este acum o parte permanentă a clasei în aer liber. (…) cărămizile sunt cu adevărat puternice și este uimitor cât de mult plastic puteți pune în fiecare dintre ele. Este nevoie de două săptămâni pentru a crea o singură cărămidă, deoarece trebuie să folosiți o lingură de lemn pentru a zdrobi plasticul din interior .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com