refuză să-și schimbe religia și să căsătorească cu el, violată și ucisă la numai 18 ani

India, refuză să-și schimbe religia și să căsătorească cu el, violată și ucisă la numai 18 ani

I-a cerut să-și schimbe religia și să se căsătorească cu el, iar atunci când l-a refuzat, a violat-o, mutilat-o și ucis-o. Victima era o tânără de 18 ani, găsită moartă pe câmpurile din Uttar Pradesh, India, unde Mohd Dilshad, criminalul a mărturisit și a fost arestat la scurt timp după descoperirea trupului. Potrivit rudelor victimei, fata plecase luni de acasă într-un oraș din apropiere pe a ntru completa un formular de bursă. Când familia a realizat că fata întârzia deja prea mult a informat poliția.

Un afiș funerar special: decedata arată degetul mijlociu. Rudele: ”Fotografia o reflectă, era originală”

Cu ajutorul imaginilor înregistrate de sistemul de supraveghere video și de o serie de dovezi medico-legale, s-a descoperit cine a fost criminalul. Lucra în magazinul de croitorie unde tânăra era clientă . După ce a aflat că familia ei îi plănuia nunta, Dilshad a încercat să o forțeze să-și schimbe religia pentru a se căsători cu el. În fața refuzului ei, el a început să o urmărească. De aici și până la crimă a fost doar un pas. După ce violat-o a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit  și apoi a lăsat trupul mutilat lângă un iaz aflat la aproximativ 200 de metri de satul ei.

Poliția a spus că Dilshad a recunoscut că, în timpul unui argument aprins, el a agresat-o pe fată, a violat-o și apoi i-a tăiat gâtul.

Victima aparținea categoriei „Dalitelor” din sistemul social și religios hindus, care include aborigenii și străinii indieni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com