Japonia, camere de decompresie pentru a evita „divorțul COVID”

Divorțul Covid-19. Japonezii, se știe, nu sunt obișnuiți să stea în casele lor, care de altfel, sunt adesea destul de mici. Dar acum, odată cu noua epidemie de coronavirus și solicitarea guvernului de a nu ieși, coexistența forțată cu soțiile sau soții (și copiii) este adesea plină de tensiuni și riscă să împingă tot mai multe cupluri în pragul divorțului. Așadar, o companie a decis să ofere camere de închiriat celor care doresc să-și salveze căsătoria, urmând să-și petreacă carantina departe de soțul/soția lor, scrie agenția de știri Kyodo.

VIDEO Fără poluare, valurile plajei Acapulco strălucesc din nou pentru prima dată în 60 de ani

Agenția Kasoku din Tokyo, a luat semnul dezbaterii unde termenul „Coronarikon” (divorțul Coroanei) este la modă, pentru a oferi camere de închiriat pentru cuplurile care vor să mai ”respire ”

“Scopul este evitarea divorțului”, a declarat pentru Kyodo purtătorul de cuvânt al companiei, Kosuke Amano. “Noi – a adăugat el – sperăm că cuplurile vor putea să reflecte asupra unui posibil divorț. La rândul nostru, oferim camere în care se poată trăi într-un mediu adecvat și pentru a lucra “.

Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

Kasoku, care are 500 de camere de vacanță în toată țara, a lansat un site web (corona-rikon.com) pentru a oferi un „refugiu temporar” pentru  cuplurile aflate în criză. Ideea a fost a președintelui companiei și care din experiența personală a decis să dea o mână de ajutor altor cupluri : el separat de iubita sa acum câteva zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com