Născut în plină pandemie, părinții își numesc bebelușul Ciro Covid

S-a întâmplat în ultimele zile în Argentina, când bucuria de a-și vedea bebelușul născut fără niciun fel de problemă, în ciuda dificultăților acestui moment istoric, a împins doi părinți să-și cheme nou-născutul Ciro Covid. Cazul s-a petrecut în orașul Ceres, din departamentul San Cristóbal, la 260 de kilometri nord-vest de orașul Santa Fe, unde copilul s-a născut printr-o cezariană  pe 22 aprilie. Atât mama cât  și copilul de 3,2 kg sunt în stare de sănătate excelentă și au fost externați vineri după-amiază.

Un musafir nepoftit: un bunic a prins un șobolan de mărimea unei pisici

Știrea a devenit virală când cineva din spital a fotografiat certificatul de naștere publicându-l online pe social media. Știrea a fost confirmată de același spital unde, cu toate acestea, autorul fotografiei  a fost sancționat pentru publicarea unui  document privat. „Părinții și-au exprimat dorința de a-i da numele de  Covid. Este decizia lor și noi, ca instituție, nu putem obiecta “, a confirmat directorul spitalului, Silvana Torres.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

Și bunica paternă al copilului a fost contactată de ziarele locale. “Numele de  Ciro Covid a fost dat pentru că mama, vorbind cu soțul ei, a spus că băiatul va deveni celebru pentru că este primul copil din zonă născut într-o perioadă atât de dificilă, așa că tatăl a propus să -l numească Covid în semn de forță ” a explicat bunica copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com