Premierul britanic Boris Johnson și logondnica sa au devenit părinți

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și logodnica sa, Carrie Symonds, în vârstă de 32 de ani, au devenit părinți, anunță Sky News.  O purtătoare de cuvânt a premierului și partenerul său a spus că atât mama cât și bebelușul “se simt foarte bine”.

”Avem un băiețel sănătos, care s-a născut la un spital din Londra în această dimineață”, au transmis cei doi într-un scurt comunicat. Boris Johnson și Carrie Symonds au mulțumit ”personalului fantastic al maternității”, a spus o purtătoare de cuvânt a premierului și a partenerei sale, citată de The Guardian.

Oamenii de știință: ”Nu se va găsi niciodată un vaccin și va trebui să trăim sub amenințarea constantă a virusului”

Boris Johnson s-a vindecat după ce a fost infectat cu Covid-19 și a primit îngrijiri medicale la terapie intensivă. El și-a reluat de luni activitatea, când a declarat că noul coronavirus aproape l-a ucis, scrie New York Times.

Studiul OMS: „Fără ajutor umanitar, un miliard de oameni vor fi în pericol Covid-19”

Premierul Johnson a revenit luni la muncă, după ce a testat pozitiv cu Coronavirus pe 27martie și a fost internat în spital, între care trei zile la terapie intensivă. Symonds a suferit, de asemenea, simptome ale bolii. ”Al doilea val de Covid-19 va fi un dezastru, dacă eliminăm restricțiile prea repede”, a avertizat Johnson.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com