SUA, răpit de babysitter: 55 de ani mai târziu își îmbrățișează mama

Avea doar 5 ani când a fost răpit de la mama sa în vârstă de 20 de ani, în 1965. După mai bine de jumătate de secol, întoarcerea acasă a fost posibilă datorită exaenumlui ADN

Era într-o dimineață în 1965, când mama lui, pe atunci de doar douăzeci de ani l-a lăsat acasă cu o babysitter cunoscută recent. La întoarcerea de la servici, tragedie: Jerry, fiul ei în vârstă de 5 ani, dispăruse cu cea cu care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Pentru Anna-Mary Barnett și bebelușul ei, a început o separare forțată care a durat 55 de ani, până la întâlnirea de vineri din Hardin County, Kentucky (SUA), posibilă prin testul ADN-ului.

După răpire, micul Jerry Barnett a fost dus în Delaware și abandonat acolo. Primit într-un orfelinat, fără documente, a avut o nouă identitate și o dată aproximativă a nașterii.

Citește și Jumătate urs și jumătate pisică: din Vietnam puiul de cățeluș a devenit vedetă / VIDEO

Dar mama sa Anna-Mary nu a încetat niciodată să-l caute, chiar cerând ajutor, de multe ori în zadar, de la diverse instituții. Însă acum, în ciuda stării de sănătate precară, a reușit să găsească și să îmbrățișeze acel fiu care-i fusese smuls din brațe la o vârstă fragedă.

Mai mult de o jumătate de secol, femeia a păstrat certificatul de naștere al lui Jerry, dar descoperirea a fost posibilă prin colaborarea nepotului ei, Damon Parker (fiul lui Jerry ), care în urmă cu patru ani, răspunzând unui anunț de dispariție, a fost supus unui test ADN.

Vineri, însuși Damon a fost cel care l-a însoțit pe tatăl său din Delaware în Kentucky pentru a-și îmbrățișa mama.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com