Un musafir nepoftit: un bunic a prins un șobolan de mărimea unei pisici

Au fost nevoie de șase săptămâni să prindă un șobolan uriaș . Pe timp de carantină, pensionarul Bobby McKinley și nepoții săi au avut mul de lucru . Totul a început în urmă cu șase săptămâni, când nepoții bărbatului care se jucau în grădină  au descoperit o coadă lungă și roz și au fugit într-un suflet să povestească bunicului ce au văzut.  Bărbatul nu putea să creadă că era vorba de un șoricel , deoarece, în general, în grădina sa au fost găsite diferite animale. Dar lăsându-se înduplecat de cuvintele nepoților a instalat o cursă de șoareci.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

„ Locuim lângă un râu, dar nu am mai avut niciodată o problemă cu șoarecii.  Nici măcar nu le este frică de oameni când trec pe lângă ei “, a spus bărbatul.

„ În urmă cu șase săptămâni, nepoții au venit la noi și au spus că au văzut un șoarece. De obicei, prindem veverițe și alte păsări în grădină, așa că ne-am gândit că este una dintre acele animale. Și atunci când copiii au descris coada lungă roz și am înțeles imediat că este un șoarece. Am folosit o capcană și am pus niște ciocolată pe ea. Dar nu am prins nimic. Am mutat capcana și am pus brânză. Când ne-am trezit într-o dimineață nu ne-a venit să credem  ” , a spus bărbatul.

Acest pui de cameleon care tocmai s-a născut, nu și-a dat seama că nu mai este în ou

Fotografia sugerează de ce lui McKinley nu i-a venea să creadă : șoarecele are dimensiuni care le depășesc pe cele ale unei pisici sau ale unui câine mic. Cum de fapt nici nu a reușit să-l  ridice cu o mână.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com