”Familia”, o sectă care a rămas ascunsă aproape trei secole

Descoperire șocantă în Franța ! ”Familia”, o sectă care a rămas ascunsă aproape trei secole

O comunitate religioasă, mai bine zis o sectă,  născută la Paris în secolul al XVIII-lea și care a ajuns să se înmulțească până în zilele noastre în total secret. Închisă într-o armură de liniște și neîncredere care astăzi începe să se deschidă, aducând la lumină o realitate necunoscută și multe zone cenușii încă de clarificat. Conform diverselor reconstrucții, în prezent există aproximativ trei mii de membri ai acestei Familii. Un nume emblematic, pentru un grup format din opt familii diferite, care de-a lungul deceniilor s-au înmulțit prin căsătoriile dintre ei, necesare pentru a menține comunitatea în siguranță de lumea exterioară.

Dar în ultimele timpuri mulți dintre ei au decis să iasă și să-și denunțe existența, împreună cu practicile sale.

Prima firmitură de adevăr a fost făcută de Le Parisien , urmate de alte mijloace de informare din Alpi, care au adunat mărturii și informații. Din reconstrucții iese la iveală o sectă orientată către creștini, inserată într-o realitate paralelă cu viața pariziană, formată din muncă și devotament.

Majoritatea membrilor familiei locuiesc între arondismentele 20, 12 și 11, în estul capitalei, deși feudele lor se află în Villiers-sur-Marne, la câțiva kilometri de oraș, unde se află o vilă  folosită ca loc de întâlnire. Și chiar în interiorul acestor ziduri, grupul se întâlnește pentru a sărbători nunți, prânzuri și sărbători religioase, mereu inundate de râuri de alcool.  Acum a devenit acum o plagă neimaginabilă și fundalul diferitelor episoade de violență sexuală împotriva minorilor, care sunt în general reglementate în interiorul zidurilor comunității , fără a recurge la justiție.

Dar aspectul religios nu este singurul element care caracterizează familia.

Întreaga organizație pare să fie structurată în așa fel încât să asigure distanța maximă față de lumea din jur, văzută ca principala sursă de vicii și păcate de care trebuie să stea departe. Nimeni nu are dreptul să se interacționeze cu străini. Totul trebuie să rămână în cadrul comunității, sub pedeapsa expulzării și întreruperii definitive a legăturilor de familie. Mulți dintre oamenii care au decis să facă marele pas trecând pragul o dată pentru totdeauna denunțând amenințările și presiunile primite odată cu plecarea lor. Unii au suferit și căderi psihologice severe după ce s-au trezit singuri într-o lume necunoscută, fără prietenii sau ajutor.

Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Femeilor, cărora până de curând nu li se permitea nici măcar să se tundă, li se permite să lucreze. Sarcina lor principală este să asigure descendenții, într-o lume în care cuvintele avort și contracepție nu trebuie nici măcar să fie rostite..

Singura modalitate de a face parte din familie este să te naști în ea și să rămâi acolo pe viață. Din acest motiv, căsătoriile dintre veri sunt la ordinea zilei și au loc întotdeauna între cei mai tineri. O practică care implică probleme genetice grave pentru mulți membri în primul rând sindromul Bloom. O boală foarte rară care provoacă tumori la o vârstă fragedă, dar și alte handicapuri fizice și mentale grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com