Un polițist descarcă fără milă pumni și picioare unui adolescent de 15 ani în timpul unei verificări de rutină VIDEO

Un ofițer de poliție a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce lovea cu pumnul și cu picioarele un băiat de 15 ani. S-a întâmplat la Birmingham, Regatul Unit, pe 21 aprilie. Conform rapoartelor Independent, adolescentul fusese oprit cu câteva minute mai devreme pentru un control de rutină, și după ce a fost văzut „comportându-se suspicios” refuzând să-și arate documentele de identitate. Tânărul, potrivit rapoartelor poliției dintr-o notă, se presupune că l-ar fi lovit  pe polițist  în față.

Refuză oxigenul după moartea soției sale: Bill moare la 5 ore după iubita sa Mary

Cu toate acestea, reacția agentului ar fi fost nejustificată. Cu toate că băiatul nu reprezenta niciun pericol , a fost lovit mai întâi cu un pumn violent în față, apoi, odată căzut la pământ, agentul a început să-l lovească cu picioarele.  Un martor a denunțat episodul vorbind despre violență absolut inutilă din partea  ofițerului, care acum este cercetat de superiorii săi. Secția de poliție din Birmingham a  declarat că agentul nu a fost suspendat din funcție, dar, în așteptarea unor clarificări, a fost repartizat la sarcinile de birou.

Potrivit unui comunicat tânărul în vârstă de 15 ani era bănuit de trafic droguri, dar folosirea forței de către polițist pare  prin urmare, complet necorespunzătoare.

Descoperire șocantă: 100 de cadavre în stare de descompunere au fost găsite în două camioane parcate în fața unei pompe funebre

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com