În timpul unei discuții cu soția își împușca copilul de 2 ani: i-a zburat jumătate din față

Tragedie în orașul Blackman, în statul american Michigan. Michael Glance de 32 de ani în timp ce se certa cu soția l-a împușcat pe fiul său Ryker  de numai 2 ani direct. Când s-a produs tragedia cei trei se aflau în mașină în fața casei lor în față.

În timpul unei discuții mai aprinse, Glance a scoas arma și a îndreptat-o spre capul fiului său sub ochii îngroziți ai mamei. Potrivit unui raport al procurorului, omul ar fi apăsat pe trăgaci cu intenția de a-l ucide pe micuț dar din fericire, potrivi Mlive.com, arma avea o defecțiune  care i-a salvat viața copilului.

Citește și A violat fetițele gemene de 4 ani a iubitei sale și le-a transmis o boală venerică

Micul Ryker a fost transferat imediat la spital, unde este spitalizat în condiții critice. Practic glonțul a atins o parte din fața copilului, provocându-i răni extrem de grave.

Bărbatul a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor și posesie ilegală de arme. Judecătorul  a acordat o cauțiune de de 10 milioane de dolari (echivalentul a aproximativ 9 milioane de euro). Procesul va începe pe 1 mai, informează televiziunea locală Wilx.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com