Nu te abține din strănut ! Din cauza asta un bărbat și-a perforat faringele

Chiar și un strănut simplu poate fi periculos. A învățat-o pe propria sa piele un bărbat în vârstă de 34 de ani care și-a perforat gâtul după ce a strănutat prea tare.

Lucrul pare absurd și limitele grotescului, dar nu este nimic de râs. Acest episod s-a întâmplat într-adevăr, cu această persoană care a venit la camera de urgență cu o etapă inițială de odinofagie. Este o patologie pentru care cei care încearcă să înghită ceva simt o durere puternică.

Citește și Avertismentul medicilor: Atenție la extensiile de gene, pot face păduchi !

Observase că totul a apărut după strănutul violent la care fusese supus, spunându-i că au auzit o lovitură pe gât, imediat urmată de umflături. Strănutul nu a fost unul obișnuit : omul a încercat să oprească strănutul astupându-și nasul și gura. Ca rezultat, și-a perforant  faringele  iar aceasta a necesitat a internare de urgență  imediată, în timpul căreia pacientul a fost alimentat printr-un tub gastric, pentru a forța și mai tare ruptura din gât.

Un remediu bazat pe antibiotice a fost suficient pentru a-și  reveni la normal. După această aventură  a aflat că reținerea unui strănut este cu siguranță o idee proastă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com