Zeus, câinele erou: apără doi copii de mușcătura unui șarpe veninos, dar este mușcat și moare

Zeus este un erou. Un pitbull de opt luni a murit protejând cei doi copii ai familiei, de un șarpe coral, un șarpe comun între regiunile sud – est a Statelor Unite . S-a întâmplat luni, în timp ce cei mici se aflau în afara proprietății din județul Sumter, Florida Nici măcar nu au văzut că șarpele se apropia de ei. Din fericire Zeus i-a apărat.

arpe

”Deodată, a început să atace șarpele care era lângă fiul meu și a fost mușcat de patru ori „, a spus Gary Richardson pentru radiodifuzorul WOFL, un post de televiziune deținut de Fox.” De îndată ce l-am văzut, am știut că ceva nu este în regulă. A fost cu adevărat traumatic, pentru că știam că o să moară ”, a adăugat bărbatul.

Celine Dion fără machiaj în videoclipul noului single: „Am imperfecțiunile mele …” VIDEO

Zeus a fost dus de un medic veterinar la Ocala. Inițial, se credea că se va face bine, dar din nefericire a murit a doua zi . „A fost un membru al familiei noastre”, a spus Gina Richardson. „Acest lucru ne-a distrus. Am crezut  că antidotul funcționează.” Richardsons l-a  primit pe Zeus de când s-a născut, în ianuarie. De atunci, legătura dintre câinele și familia a devenit tot mai puternică:  ”Pittbull este rasa de câine cel mai loial pe care îl știu și în viața mea am avut multe animale diferite“ , a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram